Nasi Goreng

Nasi Goreng

Ingrediënten 4 personen:

– Voor de Boemboe

– 2 teentjes knoflook

– 1/3 theelepel chilipoeder

– 2/3 theelepel laos

– 1/3 theelepel korianderzaad

– 1/3 theelepel kurkuma

– 1/3 theelepel komijnzaad

– 1/3 theelepel kaneel

– 1 theelepel grof zeezout

Voor de Nasi

– 2 kopjes zilvervliesrijst

– 2 kipfilets of 300 gr varkensfilet

– 3 eetlepels ketjap marinade

– 450 gram nasigroenten (rode peper, spitskool, tauge en prei)

– 1 winter wortel

– 1 prei

– 150 gram tauge

Bereiding:

Snijd de kip in blokjes en marineer het in de ketjap, laat dit ongeveer een kwartiertje staan.

Kook de rijst gaar zoals op[ de verpakking aangegeven staat en giet het af.

Snijd de knoflook grof en voeg met alle Boemboe ingredienten toe aan de vijzel.

Maak een draaiende/malende beweging met vijzel stamper tot alle ingredienten mooi vermalen en gemengd zijn.

Snijd de winterwortel en prei en rode peper fijn. Bak in een grote wok of hapjes pan de kipfilet rondom aan. Voeg hier de Boemboe aan toe en bak even mee zodat de smaken goed loskomen. Voeg de groentes toe en bak een paar minuten tot de groentes beginnen te garen.

Als laatst de rijst toevoegen en nog even mee bakken zodat de de smaken mooi mengen.

  • Dutch Protein & Services B.V.

    Sir Rowland Hillstraat 3
    4004 JT TIEL
    The Netherlands


    T: +31 344 677 677
    info@dpsfood.nl">info@dpsfood.nl

  • DP&S Uluslararası Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.

    Phone: +90 216 518 01 30
    E-mail: info.tr@dpsfood.nl
  • Dutch Protein & Services Hellas

    Phone: +30 231 600 78 90
    E-mail: dps-hellas@dpsfood.nl
  • Please follow & like us :)

    Facebook
    YouTube
    LinkedIn
    Instagram
  • Latest news

  • Join our newsletter

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
YouTube
LinkedIn
Instagram