Sambal

Sambal

Ingrediënten

  • 5 rode lombok (Spaanse peper)
  • 1 theelepel grof zeezout
  • Halve eetlepel rijstazijn

Bereiden

Was de pepers en halveer ze over de lengte, wil je een minder pittige sambal verwijder dan de zaadjes.

Voor pittig laat je de zaadjes zitten.

Snijd de pepers grof zonder steeltje en doe ze in de vijzel, voeg het zout en de azijn toe.

Maal het geheel tot een mooie homogene pasta.

Bewaar de sambal in een goed afgesloten potje in de koelkast, dan is hij 4 weken houdbaar.

  • Dutch Protein & Services B.V.

    Sir Rowland Hillstraat 3
    4004 JT TIEL
    The Netherlands


    T: +31 344 677 677
    info@dpsfood.nl">info@dpsfood.nl

  • DP&S Uluslararası Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.

    Phone: +90 216 518 01 30
    E-mail: info.tr@dpsfood.nl
  • Dutch Protein & Services Hellas

    Phone: +30 231 600 78 90
    E-mail: dps-hellas@dpsfood.nl
  • Please follow & like us :)

    Facebook
    YouTube
    LinkedIn
    Instagram
  • Latest news

  • Join our newsletter

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
YouTube
LinkedIn
Instagram